Τουντζής η παράδοση στο κερί!

Ο παππούς μας Γιώργος Τουντζής ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια την παραγωγή και το εμποριών προϊόντων κεριού, στήνοντας τότε τα θεμέλια αυτού που έμελλε να γίνει η σύγχρονη οικογενειακή μας επιχείρηση.

Η αγάπη μας για το ευγενικό προϊόν του κεριού χαρακτηρίζει όλη την οικογενειακή μας ιστορία, οι παραδοσιακές τεχνικές μας δίνουν χαρακτηριστική σφραγίδα στα προϊόντα μας και οι πασχαλινές λαμπάδες στο τόπο μας, τις Σέρρες, έφτασαν να έχουν το όνομά μας.

Το ασίγαστο μεράκι τριών γενεών και η βαθιά γνώση παραδοσιακών τεχνικών μπολιασμένα με σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και πρωτοποριακές ιδέες οδήγησαν την εξάπλωση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν ησυχάζουμε όμως και στο σήμερα, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες του διαδικτύου, σας συστήνουμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και σας προσφέρουμε μια σύγχρονη και ασφαλή εμπειρία αγορών λιανικής ή χονδρικής στην Ελλάδα και ακόμα παρά πέρα.

Υπογράφοντας με αγάπη και σεβασμό για τη δουλειά μας και τους πελάτες μας, προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.

Γνώρισέ μας.

Με εκτίμηση Οικογένεια Τουντζή

sealTountzis